ALL DIGITAL REVIEWS

review, pareri, gadgets, photo camera, camcorders, teste, diverse, aparate foto, videocamere


  pareri, review si test iPad PRO 9.7

  Share

  Admin
  Admin

  Posts : 10
  Join date : 2015-05-17

  pareri, review si test iPad PRO 9.7

  Post by Admin on Thu Jan 26, 2017 2:09 pm

  REVIEW SI TEST IPAD PRO 9.7

  ACUM CATIVA ANI AM FACUT PRIMUL REVIEW LA IPAD 1 FIIND DE ATUNCI FOARTE INCANTAT DE ACEST DEVICE SPERAND CA LUCRURILE SA EVOLUEZE DIN CE IN CE MAI BINE IN ACEST SEGMENT. ASTAZI SE PUNE LEGITIMA ÎNTREBARE ȘI ANUME DACĂ POATE UN IPAD ÎNTR-ADEVĂR SĂ ÎNLOCUIASCĂ UN PC ȘI, DACĂ DA, ESTE PRO 9.7 APARATUL PORTABIL PE CARE L-AM DORI? MAI MIC DECÂT MONSTRUOSUL IPAD PRO CU DISPLAY SĂU DE 12 INCI, IPAD PRO 9.7 ADUCE FUNCȚIONALITATEA FRATELUI SĂU MAI MARE ÎNTR-UN FORMĂ FAMILIARĂ ȘI CARE ESTE, DIN FERICIRE, MULT MAI PORTABIL.IPAD AIR 2 A FOST FAVORITUL MEU MULT TIMP ȘI IPAD PRO 9.7 ESTE PROIECTAT SĂ-L ÎNLOCUIASCĂ. COMBINÂND ACEEAȘI DIMENSIUNE ȘI AFIȘARE CA IPAD-URILE ANTERIOARE, CU MULTE COMPONENTE MAI PUTERNICE ȘI MAI FLEXIBILE, APPLE OFERĂ UN DISPOZITIV CU O MULȚIME DE POTENȚIAL ȘI CREDEM CĂ APPLE A REUȘIT UN DEVICE FOARTE BUN. AR MERITA CUMPĂRAT CA ÎNLOCUITOR PENTRU IPAD AIR 2, DEȘI ESTE CEL MAI BUN IPAD ÎN ACEST MOMENT? VOM VEDEA!  DACĂ AȚI VĂZUT IPAD AIR SAU IPAD AIR 2, VEȚI VEDEA CÂTEVA DIFERENȚE ATUNCI CÂND STUDIAȚI PRIMA OARĂ UN IPAD PRO 9.7. FORMA ȘI DIMENSIUNILE SUNT, LA PRIMA VEDERE ACELEAȘI, APROAPE ACELEAȘI PORTURI ȘI DISPUNEREA BUTONULUI HOME ȘI CORPUL METALIC BINE CUNOSCUT DE LA MODELELE ANTERIOARE CEEA CE CONFERĂ APARATULUI UN ASPECT PREMIUM PE MĂSURĂ . CEEA CE VEDEȚI AICI, ESTE BUTONUL DE VOLUM PE MÂNA DREAPTĂ IAR PE MARGINEA DE SUS ÎN DREAPTA, BUTONUL DE POWER ȘI MUFA DE CĂȘTI ÎN STÂNGA SUS. MARGINEA DE JOS GĂZDUIEȘTE UN PORT DE ÎNCĂRCARE LIGHTNING CENTRAT ÎN CADRUL FRONTAL IAR BUTONUL HOME CU SCANNER DE AMPRENTE DIGITAL INTEGRAT SE AFLĂ ÎN PARTEA DE JOS. DIFUZOARELE STEREO EXISTĂ ÎN CONTINUARE PE MARGINEA INFERIOARĂ DAR DE DATA ACEASTA , AU MAI FOST AMPLASATE ALTE DOUĂ DIFUZOARE LA PARTEA SUPERIOARĂ CEEA CE CONFERĂ SUNETULUI O SPAȚIALIZARE ABSOLUT INCREDIBILĂ.
  PE LATERAL VOM MAI GĂSI SI TREI PUNCTE METALICE CARE FAC CONTACTUL CU ANUMITE TASTATURI FIZICE.
  CARCASA IPAD-ULUI ARE ACELEAȘI DIMENSIUNI ȘI GREUTATE CA ȘI PREDECESORUL SĂU IPAD AIR 2 ȘI ANUME 437 GRAME ȘI 240 X 169.6 X 6.1MM CA PARTE DE DIMENSIUNI, CA NOUTATE APĂRÂND O NOUĂ CULOARE ȘI ANUME ROSE GOLD. CA O CONCLUZIE, IPAD PRO ESTE LA FEL DE BINE BALANSAT RAPORTAT LA GREUTATE ȘI DIMENSIUNI.

  – HARDWARE

  iPad PRO VINE TACTAT SUB CAPOTĂ DE UN PROCESOR PROPIETAR APPLE A9X PE 64 DE BIȚI, CARE LUCREAZA LA O FREVENTA DE 2.16 GHz CARE INGLOBEAZA SI UN PROCESOR GRAFIC M9 CU 12-NUCLEE PowerVR SERIA 7, PE PARTEA DE RAM AVAND 2 GB. CEEA CE POATE PĂREA PUȚIN PENTRU UNII DAR DATORITĂ SISTEMULUI DE OPERARE CARE ÎȘI GESTIONEAZĂ FOARTE BINE CANTITATEA DE MEMORIE ACEASTA ESTE MAI MULT DECÂT SUFICIENTĂ. CA TERMEN DE COMPARATIE FRATELE MAI MARE, ADICA CEL DE 12.9 INCHI ARE UN PROCESOR CARE LUCREAZA LA O FRECVENTA DE 2.26 GHz SI 4 GIGA DE RAM. APPLE A DECLARAT CA PER ANSAMBLU IPAD PRO ESTE DE 2,4 ORI MAI RAPID DECAT IPAD AIR, CEEA CE SE SIMTE ÎN PRIMUL RÂND ÎN TESTELE SINTETICE.

  – ECRANUL

  ECRANUL ESTE APROAPE ACELAȘI CA LA AIR, AVÂND O DIAGONALA DE 9.7 CU O REZOLUȚIE DE 2048×1536 ȘI O DENSITATE A PIXELILOR DE 264 ppi., TOTUL REZULTÂND ÎNTR-O IMAGINE CLARĂ ȘI MAI LUMINOASĂ CU 25 la sută FAȚĂ DE PREDECESORUL SĂU, ECRANUL FIIND CU MAI MULT DE 40 LA SUTA MAI PUȚIN REFLEXIV CEEA CE AJUTĂ FOARTE MULT LA LUCRUL ÎN SPAȚII LUMINOASE ȘI CU 20 LA SUTA CULORI MAI SATURATE, MAI PE SCURT ECRANUL FIIND ABSOLUT SUPERB IN REDAREA CULORILOR. ȘI BINEÎNȚELES CĂ ASTA NU ESTE TOTUL, NOUL IPAD INCLUZAND ȘI UN SENZOR AMBIENTAL DE LUMINĂ CARE VA AJUTA LA AFIȘAREA CÂT MAI CORECTĂ A ECRANULUI PLUS CĂ VA REGLA ȘI TEMPERATURA DE CULOARE A ECRANULUI ÎN FUNCȚIE DE AMBIENT, APPLE DENUMIND ACEASTĂ FUNCȚIE, TRUE TONE DISPLAY.
  O ALTĂ OPȚIUNE LEGATĂ DE ECRAN SE NUMESTE NIGHT SHIFT ȘI DUCE REDAREA CULORILOR LA ALT NIVEL, ASTFEL DATORITĂ FAPTULUI CĂ S-A OBSERVAT CĂ FOARTE MULTE PERSOANE SUFERĂ DE TULBURĂRI DE SOMN DATORITĂ FOLOSIRII INTENSE A GADGETURILOR ELECTRONICE LA CARE ECRANUL BATE FOARTE MULT ÎNSPRE ALBASTRU APPLE A INTEODUS FUNCȚIA NIGHT SHIFT CARE REDUCE FOARTE MULT LUMINA ALBASTRA (RECE) A ECRANULUI VIRÂND-O ÎNSPRE UN GALBEN PORTOCALIU CEEA CE AR TREBUI SĂ DUCĂ LA UN SOMN ODIHNITOR PENTRU CEI CE FOLOSESC ACEASTĂ OPȚIUNE. PERSONAL NU FOLOSESC ACEASTĂ OPȚIUNE DEOARECE DUCE LA O REDARE CIUDATĂ A CULORILOR, AȘA CUM ȘI SENZORUL AMBIENTAL DUCE DE MULTE ORI LA VALORI PREA MARI PENTRU PARTEA DE STRĂLUCIRE A ECRANULUI DE ACEEA PREFERAND REGLAREA MANUALĂ A ACESTEI FUNCȚII. ORICUM, ECRANUL DE PE IPAD PRO ESTE CLAR MAI LUMINOS ȘI CU O REDARE MAI BOGATĂ A CULORILOR, DECAT CEL DE PE IPAD AIR.
  – BATERIA

  APPLE SUSȚINE CĂ BATERIA DUCE FĂRĂ PROBLEME ZECE ORE DE FUNCȚIONARE DAR ÎN TESTE ASCULTÂND PUȚINĂ MUZICĂ ȘI NAVIGÂND PE INTERNET VIA WI-FI CU LUMINOZITATEA CAM LA 60 la sută NU AM REUȘIT SĂ DEPAȘIM NOUĂ ORE CEEA CE PANA LA URMA NU ESTE RAU DE LOC.

  - CAMERA FOTO

  NOUL IPAD OFERĂ CAMERELE EXISTENTE PE IPHONE 6S, ADICĂ O CAMERĂ FRONTALĂ DE 5 MEGAPIXELI IAR PE SPATELE APARATULUI GĂSIM O CAMERĂ DE 12 MEGAPIXELI CAPABILĂ SĂ ÎNREGISTREZE FIȘIERE 4K LA UN FRAME DE 30 DE CADRE PE SECUNDE, INSOȚITĂ DE UN FLASH DUAL TONE. IN GENERAL CAMERELE PRODUC FOTOGRAFII FOARTE BUNE LA LUMINĂ BUNĂ DAR DESTUL DE SLABE CALITATIV ȘI ZGOMOTOASE PE CELE FĂCUTE LA LUMINĂ AMBIENTALĂ DESTUL DE SLABĂ, ORICUM FOTOGRAFII MULT MAI SLABE CALITATIV ÎN COMPARAȚIE CU NEXUS 6P SĂ ZICEM. DAR ASTA NU ÎNSEAMNĂ CĂ PER TOTAL IPAD-UL AR FI SLAB CA APARAT DE FOTOGRAFIAT, BA DIN CONTRA, IAR FIȘIERELE VIDEO 4K SUNT APROAPE PERFECTE CU DETALII BOGATE ȘI COLORATE. CA PARTE DE SOFTWARE A APĂRUT MODUL „LIVE” CARE MAI ÎNREGISTREAZĂ CÂTEVA CADRE DUPĂ REALIZAREA FOTOGRAFIEI PROPIU-ZISE REZULTÂND O FOTOGRAFIE UȘOR ANIMATĂ. TOT PE PARTEA DE FILMARE TREBUIE MENȚIONATĂ POSIBILITATEA DE SLO-MOTION CU 240 fps-uri LA 720p SAU 120 fps LA REZOLUȚIA DE1080p.

  – SOFTWARE

  IPAD-ul PRO RULEAZĂ iOS 10 PE CARE VI-L RECOMANDĂM CU TĂRIE FIIND POATE UNA DINTRE CELE MAI BUNE VERSIUNI A iOS, STABIL, CURAT, RULÂND CURSIV ȘI FĂRĂ SACADĂRI. CA O NOUTATE MERITĂ AMINTIT FAPTUL CĂ APLICAȚIILE STOC POT FI ÎNDEPĂRTATE DE PE DISPOZIV LA FEL CA ORICARE APLICAȚIE EXISTENTĂ. A APARUT SI FUNCTIA DE SPLIT VIEW PE MODUL LANDSCAPE, ADICA SE POATE IMPARTI ECRANUL IN DOUA SI LUCRA SIMULTAN CU MAI MULTE APLICATII.

  – CUVANT DE INCHEIERE
  FARA DOAR SI POATE CA iPad PRO REPREZINTA CEA MAI BUNA TABLETA LA ORA ACTUALA, EA FACAND PARTE DIN ECOSISTEMUL APPLE CARE PROBABIL CA ESTE CEL MAI BINE STRUCTURAT SI NUMAI RATA DE INSTALARE A iOS 10 POATE SPUNE MULTE DESPRE SISTEMELE APPLE.  UNA PESTE ALTA TABLETA SE DESCURCA FOARTE BINE IN MAJORITATEA SITUATIILOR, INCEPAND CU REDAREA FLUENTA A FISIERELOR 4K SI TERMINAND CU RULAREA FARA SACADARI A CELOR MAI PRETENTIOASE JOCURI CEEA CE FACE LUCRUL SAU JOCUL CU ACEASTA TABLETA O ADEVARATA INCANTARE. BINEINTELES CA ACEST DEVICE ESTE DESTUL DE DEPARTE DE CONCEPTUL COMPUTER KILLER SI DACA DORITI ASA CEVA V-A TREBUI PROBABIL SA VA INDREPTATI CATRE SISTEMUL SURFACE AL CELOR DE LA MICROSOFT, FARA A UITA INSA CA TOTUSI PESTE OPTZECI LA SUTA DIN CE ATI PUTEA FACE CU UN COMPUTER DESKTOP IN DOMENIUL DE OFFICE O VETI PUTEA REALIZA DESTUL DE BINE CU SI CU iPad PRO 9.7 SAU VARIANTA 12.9, DAR ACEST LUCRU ESTE DICTAT IN PRIMUL RAND, NUMAI DE BANII DE CARE DISPUNETI, FIIND CUNOSCUT FAPTUL CA APPLE ARE, PROBABIL, CELE MAI SCUMPE PRODUSE DE PE PIATA DE PROFIL !

  + PLUSURI
  + FINISARE IMPECABILA
  + FUNCTIA TRUE TONE CU UN ECRAN DE NOTA ZECE
  + PARTEA AUDIO IMBUNATATITA
  + MODELUL DE 256 Gb ESTE BINEVENIT


  - MINUSURI
  - PE PARTEA DE SOFT MAI TREBUI ADUSE ANUMITE FUNCTII
  - PRETURI FOARTE MARI
  - TASTATURA ORIGINALA FARA ILUMINARE


  PREZENTARE GENERALĂ

  Display – 9.7-inch, 2048×1536 rezoluție, 264ppi
  Processor- Apple A9XIONAT
  Stocare internă – 32GB, 128GB și 256GB
  Operating system – iOS 10
  Camera – 12MP iSight spate și 5MP frontala
  Connectivitate – WiFi a/b/g/n/ac, dual channel
  Bluetooth 4.2
  LTE
  I/O buttons Power
  Volume up/down
  Home button având integrat fingerprint scanner
  I/O ports – Lightning port
  3.5mm headphone
  Stylus Optional – Apple Pencil
  Keyboard On-screen
  Optională – magnetically connected keyboard – no touchpad
  Battery life – până la 10 ore
  Sensors – 4x Ambient light
  Accelerometer
  Gyroscope
  DIMENSIUNE & GREUTATE 240 x 169.5 x 6.1 mm cu 437 – 444 gr.
  NOTĂ: CORPUL CAMEREI ESTE MAI IEȘIT ÎN AFARA CARCASEI CU 1,5 mm, GROSIMEA GENERALĂ FIIND DE 7,6 mm.


  - Victor.iOS -
  review,test,pareri,ipad pro,9.7

   Current date/time is Tue Dec 11, 2018 6:26 am